Karin Overklift

thumbnail_DSC03716

‘Sporten, bewegen, zijn, …buiten en in de vrije natuur’, ze horen bij mij, zoals de sterren bij de maan. Ik hou van lekker eten, fijne mensen om me heen en de magie en het avontuur van het leven.
Na een jarenlange carrière in de ICT besloot ik in 2004 om een nieuwe richting in te slaan. Ik begon met de opleiding fysiotherapie. Fantastisch vond ik dat. Ik leerde veel over het lijf en over diverse bewegingsvormen. Eindelijk, want als kind wist ik het eigenlijk al: ‘ ik wilde iets gaan doen met het lichaam, met bewegen, met mensen.’ De switch was een uitdaging, het gaf een nieuwe richting aan mijn leven, met veel veranderingen.

Inmiddels ben ik sinds 2008 met enthousiasme en passie bezig geweest als fysiotherapeut, in Nederland en in het buitenland.

Door het volgen van opleidingen blijf ik mij verdiepen en blijf ik op de hoogte van nieuwe inzichten in het vakgebied. Ondertussen ben ik bijna klaar met de opleiding tot Osteopaat. De mix van fysiotherapie en osteopathie vind ik geweldig. Het past bij mij. In beide vind ik terug wat ik zoek en wat ik nodig heb. Maar vooral ook belangrijk is, dat ik met mijn specialistische kennis de patiënten die binnenkomen beter kan helpen bij hun klacht. Hoe dankbaar is dit!

Life is short, break the rules, forgive quickly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile.
Throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails.
Explore. Dream. Discover.
(Mark Twain)