Elias Franssen

Van jongs af aan wist ik al dat ik fysiotherapie wilde studeren. Ik heb altijd de werking van het menselijk lichaam ontzettend interessant gevonden omdat alles zo ingewikkeld in elkaar zit. Na de Havo ben ik daarom meteen begonnen aan de opleiding op de HAN in Nijmegen. Sinds Januari 2018 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en heb ik het semester daarvoor mijn eindstage mogen lopen bij Fyzik. Dit was een leerzame periode voor mij. Daarnaast ook de bevestiging dat het verhelpen, dan wel voorkomen van klachten, echt is wat ik wil.

Van nature heb ik altijd interesse in andere en kom ik graag onder de mensen. Ook ben ik een sportief type. Ik voetbal nog bij mijn lokale club in Venray en kan ik me ook verheugen op een Formule 1 race. Verder ben ik wekelijks met vrienden in de sportschool te vinden.

In de toekomst wil ik me altijd blijven ontwikkelen als therapeut en als mens. Met behulp van cursussen en ervaring wil ik mijn ” rugzak” steeds voller maken zodat ik makkelijker verbanden kan maken tussen verschillende klachtenpatronen.

In september van 2018 wil ik beginnen aan de vierjarige deeltijdopleiding osteopathie. Dit om meer tools en handvaten te krijgen in mijn vakgebied. En om mijn kennis van het menselijk lichaam te verbreden.